OBOS

Design og utvikling av nettside med bookingsystem
Vi samarbeider med OBOS for å bygge deres interne nettportal for booking av leilighetene deres. Målet var å modernisere et gammelt og utdatert system med en veldesignet og brukervennlig nettside med automatisering av arbeid forbundet med reservasjoner.
Strategi
Webdesign
Webutvikling
Integrasjoner

Modernisering & automatisering

OBOS sitt gamle bookingsystem var tungvint for kundene og tidkrevende å administrere. Med vår løsning i form av en nettside bygget rundt Woocommerce Bookings og Vipps Hurtigkasse kunne vi levere en langt smidigere brukeropplevelse.

Gjesteleiligheter til beboere

For sameier er det nå enkelt leie ut sine gjesteleiligheter til deres beboere. Enkel brukerregistrering med Vipps og oversiktlig håndtering av reservasjoner for administratorer. Ta kontakt med oss dersom du har et borettslag eller sameie som ønsker en bookingløsning.

“Hele prosessen med oppsett og administrasjon har vært en effektiv og produktiv opplevelse, og vi er veldig fornøyde med samarbeidet med vår driftspartner.”

Kristine Jørstad BockOBOS Nyegaardskvartalet

Typografi & visuelt uttrykk

Valg av rett typografi og implementering av en ny fargepalett har forbedret brukeropplevelsen ytterligere. Dette inkluderer bruk av karakteristiske primær- og sekundærfarger for å fremheve riktige fokusområder som bidrar til en mer positiv brukeropplevelse.