Skip to main content

Når man skal investere i en ny nettside, er det viktig å vite hva man får for pengene. Hos oss, får du ikke bare en nettside; du får en løsning som gjenspeiler din bedrifts identitet, er brukervennlig og ser moderne ut. Alt til faste, lave nettside-priser.

For kun 29 900,- kan du få en helt ny nettside som ikke bare ser bra ut, men også fungerer sømløst på tvers av enheter. Dette er en skreddersydd løsning for små og mellomstore bedrifter over hele landet. Vi tar oss av alt fra design til webutvikling, slik at nettsiden din gir riktig bilde av din bedrift.

Hva er inkludert nettside-pakken?

Fra webdesign og webutvikling, til redigeringstilgang og integrering med Google Analytics, sørger vi for at din digitale plattform er komplett. Her ser du hvordan Google Analytics kan hjelpe din nettside.

Men hva om du allerede har en nettside og føler den trenger en oppfriskning? Vi tilbyr også en redesignpakke. Fra kun 19 900,- gir vi ditt nettsted nytt liv. Ved å ta kildekoden og gi den en overhaling, sørger vi for at nettsiden din både ser moderne ut og fungerer optimalt. Med responsivt design, integrasjon til sosiale medier, og tilpasning av brandguide, sikrer vi at nettsiden din er klar for morgendagens digitale landskap.

I en tid der nettsiden ofte er det første møtepunktet mellom bedrift og kunde, kan en moderne, funksjonell nettside være avgjørende for suksess. Uansett om det er en ny side eller en redesign, vil du med våre lave nettside-priser investere i et nettsted, men også i din bedrifts fremtidige vekst og synlighet.