Skip to main content

Hvordan vet du at det er tid for en «digital oppussing» av nettstedet ditt? Oppdaterte nettsted gir et friskt pust til merkevaren din og kan forbedre brukeropplevelsen dramatisk. Med kontinuerlig teknologisk utvikling, endringer i estetiske trender og oppdateringer av brukervennlighetsstandarder, blir et nettsideredesign ofte en nødvendighet.

Hvorfor er et oppdatert nettsted viktig?

Å ha et moderne og funksjonelt nettsted kan gjøre underverker for merkevarens inntrykk og kundeengasjement. En nylig undersøkelse viste at over 75% av brukerne danner sin mening om en bedrift basert på nettstedets design og brukervennlighet. Så, en foreldet side kan skade merkevaren din og redusere konverteringsraten. Hos Netlife kan du se tips for hvordan man skaper brukervennlig design.

Tegn på at du trenger en digital oppussing

 • Utseendet er utdatert: Moderne designstandarder endres kontinuerlig. Hvis nettstedet ditt ser utdatert ut, kan det signalisere til besøkende at merkevaren din kanskje også er det.
 • Lav ytelse og hastighet: Hastighet er kritisk i den digitale verden. Hvis nettstedet ditt laster sakte, kan du miste potensielle kunder og rangering på søkemotorer.
 • Manglende mobilt vennlig design: Over halvparten av nettsøk kommer nå fra mobile enheter. Et nettsted som ikke er mobilvennlig kan gi en frustrerende brukeropplevelse og skade SEO.
 • Dårlig brukeropplevelse: Dersom brukerne sliter med å navigere eller finne nødvendig informasjon, er det et klart signal om at det er på tide med en oppdatering.

Trinn for en vellykket digital oppussing

 1. Mål og Målgruppeforståelse: Definer klart hva du ønsker å oppnå med redesignet og hvem du designer for.
 2. Konkurrentanalyse: Se på hva konkurrentene gjør riktig og galt for å unngå lignende feil og skille deg ut.
 3. Innholdsstrategi: Vurder hvilken type innhold som vil appellere mest til målgruppen din og posisjonere merkevaren din effektivt.
 4. SEO-Strategi: Forsikre deg om at nettstedet er optimalisert for søkemotorer for å maksimere synligheten.
 5. Funksjonalitet og brukervennlighet: Fokuser på intuitiv navigasjon og enkelhet for å gi en optimal brukeropplevelse.
 6. Testing: Før lansering, test nettstedet grundig for å sikre at alle elementer fungerer som de skal på alle plattformer og enheter.
 7. Lansering og videre utvikling: Etter lansering, samle data, få tilbakemeldinger, og fortsett å optimalisere nettstedet.

Å gi nettstedet ditt en digital oppussing kan revitalisere merkevaren din og forbedre kundeengasjementet. Ved å følge disse trinnene og våre priser for nye nettsider eller redesign, kan du sikre at nettstedet ditt ikke bare ser bra ut, men også yter på sitt beste.

Om du trenger hjelp med redesignprosessen, har vi på Reboot bred erfaring med å skape brukervennlige, vakre og funksjonelle nettsteder tilpasset moderne standarder og trender.