Ability Media

Design av brandguide og utvikling av nettside
Ability Media trengte en nettside for deres konsept, Oppdragstorget. Vår oppgave var å skape en visuell profil for tjenesten og utvikle et dynamisk, intuitivt og brukervennlig nettsted.
Logo
Visuell profil
Webutvikling
Integrasjoner til sosiale medier

En moderne nettsted-løsning

Ved å bruke moderne webteknologier, sikret vi at nettstedet var responsivt og tilgjengelig på alle enheter. Samarbeidet vårt startet med å få en dyp forståelse av deres forretningsmål og brukerbehov. Resultatet ble en skreddersydd nettside som fremhevet plattformens unike funksjoner og gjorde det enkelt for brukerne å navigere mellom ulike tjenester.

“Reboot bygget nettsiden vår, med alt fra implementering og teknisk oppsett til brand guide og visuell profil. Vi er fornøyde med deres evne til å lytte til våre behov og visjoner og skape et produkt vi er stolte av.”

Arild RambergAbility Media

Tilpasset layout for alle enheter

I utformingen av nettstedet la vi stor vekt på responsivitet for å sikre en optimal brukeropplevelse på tvers av alle enheter. Vi utviklet et fleksibelt grensesnitt som automatisk tilpasser seg ulike skjermstørrelser og oppløsninger, fra stasjonære maskiner til mobile enheter. Dette sikrer at brukere får en konsistent og sømløs opplevelse, uavhengig av hvordan de velger å få tilgang til plattformen. Vår tilnærming til responsiv design betyr at nettsiden er lett tilgjengelig, funksjonelt og visuelt tiltalende på enhver enhet.