Messecup

Design og utvikling av nettside for håndballturnering
Messecup, en håndballturnering for barn, trengte en effektiv og moderne nettside for å fremme sin årlige begivenhet. Vårt samarbeid sentrerte seg rundt å skape en intuitiv, brukervennlig og visuelt tiltalende nettside som reflekterer turneringens energi og samhold.
Webdesign
Webutvikling
Visuell identitet
Integrering av påmeldingssystem

Lettbeint og oversiktlig layout

Målet med prosjektet var å skape en responsiv og brukervennlig nettside som gjør det enkelt for deltakere å registrere seg og for arrangører å håndtere turneringen effektivt. Implementerte av et påmeldingssystem som er sømløst integrert med nettsiden tillater en effektiv og problemfri registrering for lag, og hjelper arrangørene med å organisere turneringen på en mer effektiv måte.

“Veldig fornøyd, nettsiden de satt opp for oss ble kjempe bra! De forstod kjapt hva vi så for oss. Kjapp respons og god service!”

Tina Madeleine AkerholdtTønsberg Turn

Fokus på brukeropplevelse

Ved å velge levende og dynamiske farger som reflekterer Messecups barnlige energi og ånd, har vi forbedret brukeropplevelsen. Dette, kombinert med en intuitiv navigasjonsstruktur, sikrer at besøkende finner informasjonen de trenger med letthet.